Nuxe Nirvanesque Serisi... İlk Kırışıklıklara Erken Müdehale

19 Ocak 2012 Perşembe

İLK KIRIŞIKLIKLARA ERKEN MÜDAHALE;

NUXE NIRVANESQUE...



Fransa’nın ve dünyanın önde gelen markalarından NUXE, 25 yaştan itibaren ortaya çıkan ilk kırışıklıklara karşı etki gösteren Nirvanesque serisini geliştirdi...

Gençliğinizi korumak, onu geri kazanmaya çalışmaktan çok daha önemli. Bu durumun farkında olan ünlü dermokozmetik Fransız markası NUXE, 25 yaşından itibaren ortaya çıkan ilk kırışıklıklar için geliştirdiği bitkisel içerikli Nirvanesque serisi ile gençliğinizi korumak için zamana karşı savaş açıyor. Yüzünüzdeki ilk kırışıklıklara NUXE Nirvanesque serisi ile yapacağınız erken müdahale, adeta zamanı yavaşlatarak gençliğinizi ve güzelliğinizi korumaya yardımcı oluyor.


Zamanın ilk etkilerine NUXE Nirvanesque serisi...

Yüzümüzdeki ilk kırışıklık belirtileri, 25 yaşından itibaren görünür hale gelen mimik çizgileri ile başlıyor. NUXE, yüzdeki mikrogerilimleri azaltan, pürüzsüzleştiren ve cildin gerilmesini önleyen bitkisel formüllü Nirvanesque serisi ile ilk kırışıklık çizgilerinin azaltılmasında etkili oluyor. Mavi lotus tohumu, gelincik tohumu ve althea kökü bileşiminden oluşan, doğal içeriğe sahip Nirvanesque serisi, kırışıklık karşıtı etkisiyle de dikkat çekiyor. Kadifemsi dokusu ve hoş kokusu ile kullanım keyfi sağlayan seride, farklı cilt tiplerine göre üç farklı ürün bulunuyor. Ürünler paraben ve fenoksietanol gibi sağlığa zararlı maddeler içermiyor. Nirvanesque serisinin 25 yaşından itibaren her gün sabah ya da akşam kullanılması öneriliyor.

Doğadan gelen güzellik...

1957 yılından günümüze “Doğadan gelen güzellik” felsefesi ile satışa sunulan ve Vanessa Paradis, Jennifer Aniston, Heidi Klum, Jenifer Lopez, Heidi Klum, Sarah Jessica Parker, Scarlett Johansson, Monica Bellucci gibi yıldızlarn da tercihi olan NUXE markası ürünlerinde, nadir bulunan ve değerli botanik içerikler kullanmasıyla tanınıyor. Dünyanın dört bir yanında şifalı olarak bilinen bitkilerin bileşimi ile hazırlanan NUXE ürünlerinin doğal içerik oranı ortalama %80 olarak belirtiliyor. Bu içeriğin büyük bir kısmını ise yararları marka tarafından keşfedilen bitkiler oluşturuyor. Güvenlik ve güzellik kavramlarını bir arada düşünen NUXE, ürünlerinde renklendirici madde, hayvansal katkı maddesi ve zararlı maddeler bulundurmamaya büyük önem gösteriyor.


0 yorum: